CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Ine karticky v Carcasonne 2.0 ?

téma založeno uživatelem bop12 - 9.3.2016, 9:46 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Asusik 2 bop12 4 Chmura 8 Eldenroot 6 Kvída 1 Miroslav Váša 2 peťul 3
Také vítám na Fóru!
Jestli nesedí vyobrazení karet v návodu se skutečností, doporučuji kontaktovat výrobce. Smutný
To nejdůležitější je zmíněno v předchozím příspěvku. Usměvavý
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
-V návodu by měl být seznam všech karet i a obrázky, tak udělej "inventůru" a zjisti jestli máš opravdu všechny karty.
   Jestli obrázky v návodu nejsou můžeš porovnat podle obrázků na této stránce:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

-No myslím, že verzi 1.0 koupíš v big boxu třeba tady:

[Pouze registrovaní a přihlášení uživatelé mohou zobrazit URL odkazy - klikněte ZDE pro přihlášení/registraci.]

Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Miroslav Váša
Odpovědět
Jo to bych si to musel koupit! Zmatený A to teda ani náhodou! jsem rád za to co mám! Až budu chtít omalovánky seberu je dětem! Naštvaný
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Ano! Usměvavý Byl jsi rychlejší! Smutný
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
Česká pravidla pro základní hru 2.0 Zde: 

Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(9.3.2016, 17:46)peťul Napsal(a): Tak to vypadá, že pozadí kartiček natiskly na špatné plato. @bop12 na kterém místě v platě se kartička s tmavou zadní stranou nacházela.
Podle odkazu, který sem dal @Chmura se správné startovní kartičky nacházejí na stejných místech jako zatáčky v jiném platě.

To jsou TRDLA Naštvaný už tisknou špatné obrázky i z rubové strany!
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   peťul
Odpovědět
Jsem rád , že se ti podařilo hru reklamovat. Usměvavý
Chmura Zelený meeple
Odpovědět
(10.3.2016, 13:40)Miroslav Váša Napsal(a):
(9.3.2016, 17:45)Chmura Napsal(a): Česká pravidla pro základní hru 2.0 Zde: 

ruku do ohně bych nedal,ale řekl bych, že včera, když jsem hledal já, tam nový pravidla nebyly, bylo to totiž první místo,kda jsem hledal...
  Jo ale přesně tohle je návod, kde chybí pravidla pro rozšíření Řeka a Opat. Smutný Smutný Smutný
     - Prostě takový polotovar od MINDOKU. Mrknutí
Chmura Zelený meeple
[-] 1x   Miroslav Váša
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Nemecke / Holandske / Polske / Ine klastory Carcassonne Weetek23 1 44 26.1.2022, 15:05
Poslední příspěvek: Bumsakalaka

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)